Qui soc

Em dic Roger Tarrés Rodrigo i, a part de ser escriptor, també sóc físic.

Vaig néixer a Arbúcies, al cor del Montseny, i vaig créixer envoltat de natura, llibres de fantasia i sèries de ciència-ficció. Quan va ser l’hora, vaig marxar cap a l’Autònoma a estudiar Física i, després, Història i comunicació de la ciència, també a l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Ara, des de fa poc, visc a Lleida, però em podeu trobar a qualsevol local, poble o ciutat on em convidin a xerrades, clubs de lectura o presentacions.

Sempre havia tingut al cap ser escriptor, fins que un dia vaig saber trobar l’espai necessari i la comoditat idònia a la meva vida. Al cap d’uns anys d’aprenentatge a través de blogs, clubs i el curs de narrativa de l’Ateneu Barcelonès, em vaig veure capaç d’encarar el primer projecte seriós, una trilogia: Fills d’Èodhum.

De totes maneres, no només escric, també m’agrada córrer, qualsevol joc d’estratègia i la ceba (et pensaves que diria la xocolata, eh). Sempre que puc, que no és gaire sovint, aprofito per trobar-me amb els meus amics, que els tinc repartits per europa. Per molt que internet doni moltes facilitats, mai substituirà una abraçada, un cop d’espatlla o un àpat plegats.