Un Sant Jordi especial

Per a mi, ser escriptor és un viatge increïble i una oportunitat única que gaudeixo dia a dia a través de Fills d’Èodhum. Aquest 2023 vaig poder viure la diada de Sant Jordi des de l’altre costat, des de la banda dels escriptors i no ho oblidaré mai.

Bé, realment, el Sant Jordi va començar molt abans del vint-i-tres d’abril: al març, escriptors i llibreters ens vam reunir a Barcelona al dinar de Grup 62 i vam xerrar sobre les novetats de la temporada. En el meu cas, vaig poder parlar de Fills d’Èodhum: Els cinc exèrcits.

El cap de setmana previ a Sant Jordi, amb altres escriptors de Grup 62 vam anar a Girona i a Granollers.

I el dijous abans de la diada, ens vam tornar a reunir a Lleida.

I, ara sí, finalment va arribar el dia de la festa grossa, el diumenge. Em vaig passar el dia amunt i avall, anant d’una parada a l’altra. Un munt de persones, conegudes i desconegudes, us vau apropar a xerrar amb mi i a demanar-me que us signés els llibres :).

De fet, per a mi, Sant Jordi no va acabar el dia 23 a la nit perquè l’endemà al matí vaig anar a l’Institut Montsoriu d’Arbúcies a parlar de la trilogia.

Aquest resum no fa justícia a les setmanes boges del voltant de Sant Jordi, però com a mínim puc deixar-ne un record penjat perquè tothom que arribi aquí ho pugui veure.

Tant de bo no sigui l’últim Sant Jordi que visc com a autor!